Voor kranen

laat ons het zware hijswerk doen

Of het nu gaat om infra, verticaal- of exceptioneel transport. Het plannen bij een kraanbedrijf verdient een andere aanpak dan bij transportbedrijven. Je hebt vaak te maken met verhuur van aanverwante materialen, minimale duur voor de huur van je kraan of het plannen van randmateriaal/personeel. Sommige kraanbedrijven maken voor het plannen van dit transport gebruik van Excel of zelfs geschreven blaadjes. Ook kun je worstelen om een programma werkend te maken dat hier eigenlijk niet voor is bedoeld, een conventioneel TMS bijvoorbeeld.

Zou het niet mooi zijn als er een programma was dat rekening houdt met alle zaken die voor mobiele kranen, telescoopkranen, torenkranen, autolaadkranen en infrawerk belangrijk zijn? Onze TMS heeft een planmodule die zich specifiek richt op deze problemen. In samenwerking met mensen uit de praktijk hebben we onze Transport Management Software zo ingericht dat het aan alle eisen voor deze branche voldoet. Denk hierbij aan specifieke tijdmetingen of rekening houden met vlucht, last en ruimte voor de kraan. Wanneer je bijvoorbeeld een kraan hebt verhuurd met een aantal volgauto’s met materiaal en er wijzigt iets in de planning, dan kan de hele order inclusief alle aanverwante zaken worden verplaatst in je planning. Of je hebt na de opbouw van je kraan de ene na de andere trailer te lossen, dan wordt dit allemaal doorberekend in de planning. Deze informatie kan uit je bestaande ERP of TMS worden gehaald, maar natuurlijk ook handmatig worden ingevoerd.

Dit scheelt uiteraard een hoop tijd voor de planner zodat deze zich bezig kan houden met plannen en bijsturen. Wanneer je deze module koppelt aan onze chauffeurs app dan heb je een zeer krachtige oplossing in handen. Op deze manier heb je alle benodigde documenten per direct digitaal in je order staan. Denk hierbij aan de ritlijst, dagstaat en werkbon, maar ook vergunningen of certificaten. Zo heb je alles voor je kraanverhuur in één overzicht. Ordermanagement en planning van intake tot en met realisatie.

De video hieronder laat kort zien hoe deze module eruit ziet. Meer weten? Vraag dan een gratis demo aan.

backgroundbackground_layerbackground_layer

Waarom
kiezen voor ons?


  • Optimale planning
  • Digitale urenverantwoording
  • Geen onnodig verlies van tijd en brandstof
  • Digitale documentatie van uitgevoerde werkzaamheden
  • Registratie van exacte loslocaties
  • Discussie over uitgevoerde werkzaamheden minimaliseren
  • Eén overzichtelijk planbord
  • Plannen van automatisch terugkerende werkzaamheden

Testimonials
Wat vinden onze klanten